abahangterapia
abahangterapia
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Van idő
 
most vagyunk
2024. Június
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
hangok
 
Linkek
 
Google TÉRKÉP
 
Érdekességek
 
Video
 
Hírek, Cikkek.
Hírek, Cikkek. : Tibeti hangmasszázs-terápia

Tibeti hangmasszázs-terápia

Kinek jó a hangmasszázs-terápia? 

    Neked,aki erőt akarsz nyerni, vagy egészséged akarod helyreállítani.

  Fáradt vagy, stresszelsz, pánikolsz, családi vagy munkahelyi gondod van, gyereket szeretnél, baleseted volt, valamilyen betegséged van....
Ebben kiválóan segíthet a hangterápia.

  A hangrezgésekkel, és a kezelés módszerének hatására a probléma okának megértésével hamóniába kerül a test, a lélek, és a szellem. Ezek harmóniája jelenti az egészséget, a gyógyulást.

  Rendbe tesszük problémá(i)dat, helyre áll a béke benned, kezelni tudod a nehézségeket, és meggyógyulsz.
Ez a terápia, a módszer lehetővé teszi, hogy egy helyen rendezd a gondjaidat, ellentétben sok más terápiával, mely egyéb támogatásokat is igényelhet. 
  

Helyezzük magunkat a természetbe, éljünk együtt ennek energiáival, változzunk mert így változtatunk.

Jelentkezek kezelésre

 

  
http://www.dunatv.hu/felsomenu/nettv?video=1_179936

Elkísér a születéstől...
...Egy magzat életét mentette meg, akinek 8 hónaposan nagyon gyengék voltak az életfunkciói, az orvos már lemondott róla...

 • A kismama ugyan nem hitte volna, hogy a hangterápia segíthet, mégis alávetette magát a rokoni kérésnek és eljött kezelésre. Ez a kora du.-i órákban történt. 18 órára mentek ultrahangra, ott kiderült, hogy minden rendben van a magzattal. Két héttel később a babák megszülettek, és a koraszülött intenzíven is kezelhettem őket. A leggyorsabban fejlőődő két csecsemő volt abban az időben. A kismama is kezelésben részesült, a műtéti heg is rohamosan "gyönyörűen" gyógyult.

  Salaktalanítás, Méregtelenítés. A vérsejtek tisztítása. 

Salaktalanítás-méregtelenítésre teszteket nem készítettem, de tanítóim megtették számtalanszor. A vendégek visszajelzéséből vannak információk, és a magam vizeletén is látom kezelések után. (Még lásd a leírásban.)

 Hátfájás, Gerincproblémák. 

 • Több vendégem, megkeresett gerincproblémával, és "látványosnak" nevezték a hangterápia hatását. Egy leírt véleményt- egy kezelés után - láthatsz itt, vagy olvasd:

Kedves Tőke Zoltán!
Már sokkal jobb a derekam!! És sokat elmélkedtem este azon, amikről beszélgettünk, és megvilágosodtam egy újabb kérdésben: most már tudom, hogy egy évvel ezelőtt (amikor nyertünk egy kis pénzt, és érthetetlen módon pont azóta vannak mindennapos anyagiakon rágódós gondolataim, amikor lett egy kis aranytartalékunk..?!) szóval rájöttem, hogy miért kaptam ezt a pénzt a sorstól. Ezer százalék, hogy azért, hogy megtanuljam mindazt, amikről tegnap beszéltél, besélgettünk. Köszönöm, hogy elvezettél ehez a felismeréshez. Üdv. Körmendi Rita

  Izületi bántalmak, és porckorong gyengeség, elváltozás.

 •  Párom barátnőjének annyira fájt a „keze, alkarja a sok gépeléstől, hogy már alig tudott fogni”, öt perces hangmasszázzsal, „ezer tűszúrás” érzete után, a problémája megszünt.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Több esetben térd, boka, valamint vállproblémát oldottak meg a rezgések-hangok.

  Izomgörcsök, Izomsorvadás    A továbbiak szerk. alatt

    Keller Antal izomsorvadásból gyógyul.  Ősszel kezdtük a terápiát.
 • A második kezelés után (3 hét) már a tükörben látta az izomkötegek növekedését, A sétában már kevésbé fáradt el, az izmokban bizsergést, melegséget érzett. 
  A hetedik kezelés után ( 8 hét) : „Könnyebben hajlok le és fel, Könnyebben tudok emelni nagyobb súlyt, ülésből és földről könnyebben fel tudok állni, Jobban be tudom hajlítani a térdeim, biztosabban és egyenesebben megyek, lassabban fáradnak el lábaim, nagyobbak az izmaim napról-napra, a hirtelen mozgást jobban végre tudom hajtani, könnyebben megyek föl a lépcsőn, nagyobb lépcsőfokokra tudok kapaszkodás nélkül fellépni, autóból könnyebben szállok ki, kuplungot könnyebben nyomom be, váratlan szintváltozásokat jobban tudom kezelni. 
  Kedvet kaptam a munkához, már látom értelmét annak, hogy tegyek valamit. Megváltoztam. 
  …Most már tudom tolni a babakocsit…"  
             • Sport, vagy megfeszített fizikai munka utáni izomláz, vagy másból adódó, izomgörcsöket rövid idő alatt megszüntet, felold a hangmasszázs. 
                
              Belső szervi anomáliák

              Emésztési problémák, „hasfájások” (saját hanggal is 5perc alatt), vesekő indult el, hasgörcsök oldódnak egyéni és csoportos hangfürdők során, bár sok esetben a kezelés nem is arra irányul.  

   Daganatok, ciszták

             • Egy hölgynek, közel negyven apró ciszta volt a mellében, a hangterápia hatására ezek eltűntek, sőt az élete is rövid idő alatt átalakult, boldogabb kiegyensúlyozottabb lett, a gyerekeivel is megtalálta a hangot…


  Tanulási nehézségek, viselkedési zavarok.

    
 • Egy fiatal hölgy, félelmekkel, agresszióval, és ennek következményeképpen erős kommunikációs blokkal keresett meg. A család és a környezet célpontjának érezte magát (valószínű az is volt) pár hónap elteltével beindult a változás (a környezetében is).

  • Nekem egy olyan esetem volt, eddig a legfurcsább,  amivel a környezet nem tudott semmit  kezdeni, ugyanis a két hónapos csecsemő hetek óta alig evett, csak sírt. Sírt a kezelés alatt is, másnapra teljesen megnyugodott és ettől fogva evett. Következő kezelésen már gügyögtünk egymásnak, a harmadik kezelést már átaludta. Később fültő, majd arcüreggyulladással kezeltem, ezek egy-egy kezeléssel megszűntek.

  A harmonikus rezgések, összekapcsolják a két agyféltekét, így a koncentráció fokozódik, a türelem és nyugalom lehetővé teszik az adott tárgyra való figyelést.A kezelések során a gyerekek teljesítése az iskolában nő, „magaviseletben” javulás mutatkozik. Azok a gyógypedagógus kollegák akik „viselkedészavaros” gyerekekkel foglalkoznak, elmondják, hogy a hangterápiás foglakozás utáni órákon piros pontos a gyerekek magatartása, több alkalmas foglakozás után, a kívánt eredmény tartóssá válik.


  Kimerültség. Stressz. Pánikbetegség.

  22 éves hölgy nagyon félt a haláltól, halottaktól. Álmában, ébrenlétben jelen volt a félelem, az utcára sem ment szívesen  A vőlegénye kérte a kezelést, és a tiszteletdíjon fölül pénzt ajánlott föl, hogy saját otthonukban kezeljem. Csakúgy vállaltam, ha Ő keres föl engem. Első alkalomra sikerült feloldania magából a félelmeket.

  - Kimerültség miatt keresett fel egy páciensem, kezelés közben úgy éreztem, hogy a derekakörül nincs valami rendben. A hangokkal lazítottam és miután fölkelt elmondta: „milyen
  érdekes, a derekam sem fáj már, egész könnyűnek érzem magam”.

  Miért hatékonyak a hangrezgések...

  Nagyjából...

  A hangterápia, a már meglévő problémákat hivatott kezelni, És megelőző lehetőség, bár nem tudom melyiket  helyezzem előtérbe. (dehogynem)

    A hangmasszázs célja az eredeti harmónia helyreállítása, a test-lélek-szellem egységének megteremtése. A hangtálak hangokat és rezgéseket közvetítenek, a harmonikus rezgések a szervek „sejtrezgéseit” hangolják az eredeti frekvenciára, megszüntetve a tüneteket, a sejtrezgés harmonizálásával az energiablokkok oldódnak, energia szintünk nő.

  A hangmasszázs kitűnően regenerál, feltölt, érdemes 7- 10 naponta igénybe venni, mert biztosítja a tevékenységünkhöz szükséges energiát, segíti megőrizni az egészséget. 

  A testünk, lelkünknek most egy átmeneti leképzése. Minden tünet emlékeztet, hogy az adott területen milyen pszichikai változásra van szükségünk.

   A hangterápiát, méltán, tekinthetjük a legősibb harmonizáló, lazító, gyógyító módszernek. (Gondoljunk a fogfájásra: különböző hangok kibocsátásával, nyögjük, kiáltjuk stb. ki magunkból a feszültséget, ugyanez vagy más célból pedig mantrázunk...) A régiségben, a ma hangszernek nevezett eszközök kivétel nélkül a test-lélek-szellem rezgéseinek átalakítására (is) szolgáltak.

  A hangmasszázs-terápia egészségmegőrző, és egészség-visszanyerő lehetőségeket nyújt azok számára, akik valamilyen formáját igénybe veszik. A legősibb terápia eszközös és saját hangos módszerei a test-lélek-szellem harmóniájának biztosítására szolgálnak, és a következő lehetőségeket kínálják: A hangmasszázs, sejtmasszírozó, stresszoldó tulajdonsága miatt, megtartja, vagy visszahozza a frissességet, az egészséget.

         A hangterápiás kezelések során a páciens ellazul, legtöbben elalszanak, mert ezek a rezgések könnyen juttatják alfa állapotba az embert, így a test-lélek-szellem egyensúlya

  könnyen megvalósúl.  


        Saját hanggal, önállóan tudunk tisztítást energetizálást végezni.
  "Ha valaki három oktávnyi hangot kiénekel, egy percen át, a vér sejtjeiből a toxikus anyagok a sejtfalakon kívülre távoznak." (Dr. David Schvaizer N.o)
  A szervek energiaburkai szennyeződnek, felforrósodnak, ezáltal a szervek "felfőnek".
  Pl.: - A szívrohamban elhalálozott ember szíve, úgy néz ki, mintha megfőtt volna.
  ...Fő a fejünk...
  Statisztika bizonyítja, hogy azok a szívrohamot elszenvedett betegek, akik ezután végezték az öngyógyító gyakorlatokat, többé nem lett rohamuk.
   
  A hangfürdőt olyan eszközök biztosítják, melyeket keleten ma is gyógyításra használnak.
  A több ezer éve használt hang-rezgést kibocsátó hangtál, gong, csengő stb., Peter Hess fizikus által került a látókörünkbe (szélesebb körben, Európában).
  A fizikus, a hangok, rezgések emberi szervezetre való hatásával kísérletezett, és amint a sejtek, szervek regenerálásának lehetőségét meglátta, eszközöket keresett melyek természetes hangon, több frekvencián képesek rezegni, helyettesítve egy zenekart. A Nepálban készült hangtálak tizenkét fémet tartalmazó ötvözete magukban foglalják naprendszerünk bolygóinak asztrológiai sajátosságait, "rezgéseit".

  A hang, a tiszta hang áthangolja sejtjeinket, helyreállítja a törvényt, a rendet, megteremtve így a harmóniát.

  A hangfürdő egy kiváló "alkalom" a stressz, a fáradtság, a lerekedt felforrósodott energiák föloldására, kicserélésére, azok számára is, akik egyébként mozgással, vagy más lehetőségekkel harmonizálják magukat, hiszen mindannyian megérdemeljük az időnkénti kényeztetést.
  Érdemes kipróbálni, hogy milyennek látjuk (érezzük) szerveinket, a foglalkozás előtt, és utána.
  Egy vendégem azt mondta: úgy érzem magam, mintha három napot pihentem aludtam volna.

  Egy másik vélemény egy hét találkozás után: "még mindig van tartalékom a múlthéti gyüjtésből, egyébként ezért is vettem hangfürdő-bérletet".

  Heti egy áthangolást tudok javasolni, /jóból is megárt a sok/, egészségmegőrzés, blokkoldás, és nem utolsó sorban egy kis ismerkedjünk önmagunkkal-érdekében, jó szívvel ajánlom.

  Meditáció, imaginációs gyakorlatok, hangfürdővel, lazítás, méregtelenítés, harmónia. Öngyógyítási technikák elsajátítása, egészségmegőrzés céljából.
   

   

       Szerveink, más – más frekvencián „működnek” hasonló módon, mint energiacsokraink, és ha valamilyen ok hatására e rezgések deformálódnak, lassan kezdhetünk betegségről beszélni. A szerveinket, ahogy a testünket is energiaburok övezi. Lelki, lelki energetikai

  folyamataink meghatározzák eme energiák minőségét, tömörítik, lazítják, és ennek megfelelően „forrósodik”, vagy nem a szerv energiája, (egy szívrohamban meghalt ember  szíve olyan, mintha „megfőtt” volna) .

         Napjainkban bőven adatik lehetőség egész-ségünk megerőszakolására, és ha mindent nem

  is tudunk hárítani legalább annyival tarozunk magunknak, hogy valahol kompenzáljuk a több és a kevesebb mint szükséges anyagot, információt.

         Érdemes megfigyelnünk testünk jelzéseit, a betegség, a fájdalom mind-mind valamilyen

  pszichés történetre utal azaz a mulandó test egy átmeneti leképzése lelkünknek, és ha a kis jelekre nem figyelünk, akkor a probléma elhatalmasodik, és az is lehetséges, hogy más, súlyosabb tünetek formájában tér vissza, a lélek harmóniájáról nem is beszélve.

  <span styl

   

   

   

 

 
Testvéroldalak
 
Testvéroldalak

 

 

 
Kezelések, eredmények

 Jelentkezés kezelésre Pátyon

  Eredmények: Keresztmetszet
Hangterápia:

 
Elérhetőség

www.abahangterapia.gportal.hu
 

Tőke Zoltán    Tel.:  +36 30 9498 654

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Böngésző
 
SMS-hirdetőfal
 

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG